Salut! Hai sa ne cunoastem

Cu peste 4 ani experienta in domeniu si peste 1000 de clienti multumiti, Legalizate.ro este aici sa te sustina si sa iti ofere cele mai bune si complete servicii de traduceri, legalizare si apostilare.

Obiectivul nostru principal este de a oferi servicii de calitate, de a respecta termenele de predare si de a veni in intampinarea clientilor, preluand si predand documentele de la/la sediul dumneavoastra.

Biroul nostru traduce documente din diferite domenii, precum: Traduceri acte auto, traduceri acte de stare civila (certificate de nastere, certificate de casatorie), caziere, carti de identitate, acte studii (diplome de bacalaureat, diplome de licenta, diplome de master, suplimente la diplome, etc.), traduceri contracte, traduceri acte medicale, traduceri acte contabile, traduceri acte societati, lucrari de specialitate (caiete de sarcini, manuale de utilizare, etc).

Pentru ca vrem sa va oferim servicii de traducere profesionale, lucram doar cu traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Totodata avand sediul in Sectorul 3 acoperim cu usurinta municipiul Bucuresti.

Servicii profesionale

Traduceri de calitate

Consultanta profesionala

Mai bine pentru tine

De ce sa ne alegi?
Oferim servicii de curierat GRATUIT.
Executam traduceri in mai putin de 12 ore, fara taxa de urgenta.
Oferim consultanta GRATUIT.
Pentru un volum mai mare de 10 pagini, oferim un discount de 10% din pretul total.
Acoperim nevoile tale pentru ca livram rapid in Bucuresti: Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 si Sectorul 6
Biroul nostru de traduceri legalizate este deschis si in weekend